Állásajánlat – Intézményi és közterületi takarítói munkakör

Pesterzsébet Önkormányzatának Szociális Foglalkoztatója munkatársat keres INTÉZMÉNYI és KÖZTERÜLETI TAKARÍTÓ munkakör betöltésére       A jogviszony időtartama: határozatlan időre szóló közalkalmazotti jogviszony.   Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő (heti 40 óra). Munkakezdés: reggel 7.00 óra.   A munkavégzés helye: a Szociális Foglalkoztató épülete és udvara, továbbá Pesterzsébet közterületei.   A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: Pesterzsébet Önkormányzata által fenntartott közterületek takarítása és csúszásmentesítése. A Szociális Foglalkoztató épületének és udvarának takarítása.   Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.   Pályázati feltételek:
  • Általános iskolai végzettség,
  • megbízhatóság, önálló munkavégzésre való képesség,
  • büntetlen előélet,
  • magyar állampolgárság,
  • cselekvőképesség,
  • orvosi alkalmasság,
  • nyilatkozat, illetve hozzájárulás arra vonatkozóan, hogy a pályázó pályázati dokumentációját a pályázat elbírálásában résztvevő személyek megismerhetik.
  A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.   Érdeklődni lehet: Pesterzsébet Önkormányzatának Szociális Foglalkoztatója 1201 Budapest Baross utca 91-95. szám alatt, vagy a foglalkoztatas@foglalkoztatohusz.hu címen.   Adatkezelési információ: A jelentkező az Európai Parlament és a Tanács 2016. április 27-i (EU) 2016/679 rendelete (GDPR – Általános Adatvédelmi Rendelet) (40) bekezdése alapján hozzájárul a pályázatában feltüntetett személyes adatainak kezeléséhez. E körben tudomással bír arról, hogy az adatkezeléshez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. A hozzájárulás bármilyen módon visszavonható.